Hej måndag!

Det är sommar i luften och jag är ganska utvilad efter helgen. Sov som en stock både dag och natt. Tankade massa sol och åt godis och hängde länge i soffan med Mimmi. Coolaste bästa Mimmi fick äntligen flätor gjorda av proffs nr två. Emma fixade i somras, så hon är proffs nr ett! Mimmi satt blixt stilla i 5,5 timmar. Helt otroligt! Hon var så glad över att ha fått långt hår som alla andra tjejer i hennes ålder. Vi testade lekparken efteråt för att se hur håret funkade! Det gick bra. Men gjorde ont så det blev alvedon till natten.

Så härligt måndag! Sol och varmt och poddar i öronen och fixade det sista med vårt superfina sommarnummer! Så nöjd! Firade med finlunch i solen på vietnamesiska Minh. Så glad och nöjd med det fantastiska vädret och få äta lunch med min bästa Malin och solbrillorna.

Hade bokat träff i Himlen med Karin efter jobbet! Finns inget härligare än utsikt över hela Stockholm en sommarkväll. Så vackert att man häpnar! Hur vacker kan vår stad bli? En räkmacka och ett glas vin till det, en måndag! Lika härligt som det låter och påfyllning av energi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: