Så mycket bättre

Blir det ju när någon som finns i rutan och har en publik tar ställning och säger vad han tycker. Niklas Strömstedt gjorde det. Med bravur. Tycker jag. Någon som passar på att säga det. Då blev ju genast Så mycket bättre så mycket bättre. Det konstiga och fullständigt ologiska som sen följer i spåren av kränkta stackars jätnrörsligor är ju bara så galet och sjukt. Niklas sjunger nej tack och får tillbaka att hans barn borde våldtas. Det är ju bara ännu ett bevis på vilka nötter som har tappat greppet. Det han också får med sig är den där positiva kraften som man ser och hör och känner och den är ju fantastiskt!

Vi hälsade på på Afrosvenskarnas riksförbunds lokaler och träffade en massa härliga människor! Perfekt och viktigt ställe för Mimmi och oss. Glad att vi hittade dit! 

Efter besöket där började Mimmi prata om när hon var bebis. För första gången ville hon titta på bilder ända i albumet och frågade vem som hade satt henne på sängen vid det stora fönster där solen flödade in. Där satt hon. Som ängeln i rummet. Och vi träffades för första gången.

Och så hann vi gå upp på Hammarby backen två gånger! Precis när solen tittade fram och molnen skingrades efter höstens första regn. Då var vi uppe på berget och såg ut över hela staden. Så vackert! Att vi aldrig varit där! Det blir vårt nya ställe att hänga och vilket perfekt ställe att träna att gå uppför en backe! 

Vilken härlig helg med dansskola, höstens första regn, kött och bea och fars dag!

Och vips var helgen slut och blev till en ny vecka på nya jobbet! Så roligt! 

   
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: