Får jag (höst)lov?

Vilken vecka det var! Hade Mollyledigt i några dagar och parkerade i soffan redan vid åtta och hann se både Million Dollar Listing och Hollywoodfruar och en ny serie på Netflix. Jag sov tre hela nätter utan att vakna. Jag tog av mig rustningen och blev så lätt. Så lätt att jag inte kan förstå det själv. För när den är på är den liksom bara där och en del av mig, livet, vardagen, alla steg och alla vändningar, alla andetag. Och utan tunga rustningar och inbyggda scannern flyger jag fram, lätt som en fjäder och tänker att är det så det skulle ha kunnat vara. Och förstår med ens vad det kan väga och vad det tar på mig, kanske inte på andra, men på mig. 

Efter några dagars paus tog vi höstlov och karvade pumpor, myste i stugan, bastade, lekte i lekparken och tittade ut över skogarna i Dalarna och speglade oss i älven. Och när veckan blir söndag är jag så slut att jag inte orkar gå utanför dörren och undrar hur är det möjligt  efter pauser och ledigt. Jag fattar ingenting så jag stannar hemma och stirrar i taket, dricker ingefära och proppar kroppen full med piggelin och kaffe. 

Vilken vecka! Och så ny på jobbet och Molly ska dra ut en tand. Sjukt jobbigt att hon fick panik och sköterska och Micke fick hålla fast henne för att skulle gå. Hon hade fått medicin som skulle ta bort minnet, det skulle vi alla behövt. 

Tur att solen tittar fram och slår rekord i antal soltimmar och att hösten är så vacker och varm och helt underbar! Nu full fart framåt, vintertid, hämtningar, lämningar och hösthets! 

  

   
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: