Hej sommar i oktober!

En stressig vecka blev till helg! Och sommaren höll sig kvar in i oktober. Tidig tidig lördag morgon åker vi till Gålö och Mollys ridning. Det skaver lite, det här med ridningen. Å ena sidan så glad att hon är i en vanlig grupp, å andra sidan känns det inte helt bra. Faktiskt känns det aldrig riktigt bra att inte passa in. Att vara knäpptyst när alla andra pratar och väljer häst. Men jag ställde mig nära och valde häst åt henne, för hon hade sagt till oss vilken hon ville ha. Och det skulle ju aldrig hända där på plats. Så det skaver. Så är det. 

Åkte vidare till havet och fick första parkett, där på en sten åt jag frukost med utsikten och tittade på solstrålarna som hoppade i vattnet, på svanarna som tog fart och lyfte över ytan, på det stora blå som omsluter hela ön, klipporna och mig. Det är så magiskt att sitta knäpptyst och bara se framåt. Den bästa stunden på veckan. 

När jag hämtade Molly sa Å att det hade gått jättebra! Så just då skavde det inte lika mycket.

Resten av helgen hade vi Nigeriaträff! Grillade korv, jagade kaniner, badade och chillade. Det bästa som finns att träffas och babbla och barnen hade så kul! Tänk att vi varit familjer i över tre år nu. Så tacksam. Hedda, Otto, Mimmi och Ellen! Det blir HOME det! Underbart! 

   
   

En kommentar

  1. mormor o morfar · · Svara

    En mysig, aktiv, härlig helg! 🐎☀️🍔😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: