Lördag när man själv får välja

Åh vilken härlig dag! Klockan är ställd på tidigt för att åka med Molly till ridningen. Det har regnat hela natten, Mimmi har vaknat med mardrömmar om spindlar som kryper i sängen, på kroppen, överallt. Stackarn. Trötta vaknar vi! Packar och åker till Gålö. Lämnar Molly på ridningen med Filur. Det är alltid lika fascinerande att se henne bland ett gäng vanliga barn. Så lika när de står still och inget säger. Så olika så fort de rör sig och pratar. Åkte ut till havet. Satt mellan två klippor och bara tittade på havet, på vågorna som åkte fram och tillbaka och vara omringad av en gråskala och passade på att sitta stilla och bara njuta. Så vackert. Så lugnt. Älskar havet så mycket. Och jag saknar det så mycket för vi ses så sällan. Jag vaknade i min dagdröm av att det sköts i skogen och jag undrade om det var älgjakt eller om medeltidsveckan hade flyttat hit då jag sprang på ett gäng vikingar på parkeringen. 

Molly fortsatte sin dag med 200 meter simning med sin assistent och Mimmi var på sin danskurs! Är det så är det är att skjutsa sina barn på aktiviteter? Så fantastiskt! 

Vi fixade veckans matinköp och äntligen efter ett halvår är garderoben klar så Micke kan flytta ut! Och in i sin nya garderob! 

Och så hårfixardag på det. För andra gången i rad utan gallskrik. Kanske vi gör någonting rätt iallafall ibland. Två inbakade. Så himla fin, älskar Mimmis underbara hår.

Vad mer? Jo, min kompis K fyller 40 och vi firar henne på en tapasrestaurang! Så gott och jättekul med massa gott och massa skratt! (Skulle behövt lite hjälp att välja tapas av mi hermana!) 

Vilken dag! Hur mycket härligt kan man göra på en alldeles vanlig varm septemberlördag? 

   
    
    
  
 

 
   

 
  

   

 

2 kommentarer

  1. Ibland flyter det på, och då får man omfamna det! 😊
    Havet & så även hästar ger ro. Det är något med natur och djur som är svårbestämt magiskt. Ska ta mig till skogen och föräldrahemmet med barnen i veckan.
    Ta en paus.
    Tack för fin & viktig blogg!

    1. Tack för fin kommentar, Martina! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: