Vi tre på vift!

Vilken härlig dag! Jag och Molly och Mimmi packade bilen och skulle precis åka till Dalarna när vi insåg att bilen inte startade! Värsta jag vet när bilar inte funkar. Tur att startkablarna var helt nya och grannen var ute så vi kunde få hjälp! Tack! 

Vågade knappt stanna vid macken och köpa glass, men börjar inse tjusningen med att Living on the egde. Kom till slut fram och plötsligt var det där framför oss, de mörka stora bergen som omringar åkrarna och den svarta skogen. Det är så vackert att man kör av vägen! Men det hände senare! 

Lekte oss igenom alla tre lekparker som finns här och solen tittade fram och vi hade så kul! Tills blodsockret låg nere under skorna på oss allihop. Då var det inte lika kul! Körde upp för berget till stugan men hann inte stoppa utbrotten som blodsockret framkallade, men snabbt fram med godis, gurka, knäckebröd och leksaker! Så det gick bra! 

Mindre bra gick det när vi skulle svänga ut härifrån och åka och köpa pizza. Jag körde ner i första bästa dike! Höger framdäck ner i diket  och vänster bakdäck upp i luften! Vilken tur att jag hittade en svensk mästare i tyngdlyft (på riktigt) och två andra räddare i nöden som hjälpte oss upp ur diket. En kille la sig under bilen med repen, tyngdlyftaren lyfte hela bilen så att den inte skulle gå sönder och han med traktorn drog bilen ur diket med mig och Mimmi, medan Molly stod bredvid med två andra snälla människor som kom och skulle hjälpa oss! Living on the egde! Bokstavligen!

Gott med pizza var det efter det där dramat! Nu sover alla och jag har sett en dokumentär på Kunskapskanalen om adoption. Var det så det var… Jag tror att det. Nåt åt det hållet hände, fast i ett annat land och på ett annat sätt. Och allt det där som inte är enkelt med adoption blir till tankar och funderingar igen. Varför jag och inte hon? Sånt man funderar på. Inte alltid. Men ganska ofta. Så tacksam för världens finaste Mimmi och Molly. 

   
  
  
 

2 kommentarer

  1. Martina · · Svara

    Bra jobbat! Vilket äventyr:-) Två barn i bilen får mig att svettas. Man får ladda med nödproviant och andra roligheter, yes!

    1. Ja verkligen ett äventyr! Svettigt och roligt! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: