Andra sommardagen

Vilken härlig helg! 

Mimmi och jag hade sleepover hos våra kompisar T och D! Jättemysigy med fredagsmys, massor av lek och popcorn över hela golvet. Jag hade glömt att dricka vatten efter yogan och sen sprang jag på stan i vinterkappan i 17 graders sommarvärme så huvudvärken kom smygande framåt natten. Mimmi sover inte ljudlöst, snurrar och snurrar och låter och låter så jag låg vaken halva natten. Hon har börjar hosta och är jätteförkyld och det vådar inte gott inte gott inför tisdagens operation. Som verkligen måste bli av så att hon kan andas med näsan, höra bättre och sova bättre. 

Åt lång mysig frukost med mycket kaffe, det dämpade huvudvärken något. Sen snabbt hem till årets städdag på gatan. Mimmi har plockat mycket skräp i skogen med förskolan så hon visste precis vad hon skulle göra! Sen fick hela gatan korv och bröd och en kompis kom med Mimmi hem och lekte hela eftermiddagen! Det är helt nytt för oss! Det är första gången ever. Så roligt! För Molly blev det liksom aldrig av…

Men just idag hade Molly lekträff med din kompis M. De var på Mcd och sen på Spårvägsmuseet och jag tror att de hade så roligt! Och det är så härligt att det finns en kompis som Molly kan skratta med! Det är fantastiskt! Och inte alls självklart i hennes situation, så jag är då glad och tacksam för det, och på samma gång så ledsen för att det är så få och så annorlunda och så komplicerat. Hon strålade när hon kom hem! Och Mimmi hade lekt så mycket att hon var alldeles slut. 

   
   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: