Hurra hurra för en härlig helg!

Molly och Mimmi var bjudna på fyraårskalas hos Naomi. Prinsesskalas på Kaatach! Mimmi var eld och lågor klädde ut sig redan dagen innan! Molly hängde med i svängarna och åkte radiobil precis som alla andra. Superroligt. Ingen ville åka hem från det roliga leklandet. 

Sen var de bjudna på sjuårskalas hos Alex! Där var det disco mitt på ljusa dagen med kladdkaka, chips och ostbågar! Molly dansade och Mimmi hängde efter killarna för att se vad de höll på med! 

Och så hann jag med att trycka i en lins i ögat som gick sönder. Grävde och grävde för att hitta den halvan som inte kom ut. Ögat varade igen så jag åkte till ögonakuten och tänkte att nu blir nog inga kalas för mig. Men jag hann inte ens ta upp telefonen ur väskan förrän det var min tur och efter mycket tittande hittade de ens halv lins i ögat. Så glad att få ut den. Fantastiskt att se igen! Och att det gick så fort och att de var så trevliga. Härligt. 

Vilken helg! Molly fick vara med på två kalas och hade jätteroligt! Och Mimmi lekte med nya och gamla kompisar! Vi är så glada att vi hittade M och C  utanför domstolen på Farsta stadsdelsnämnd där vi alla godkändes att bli föräldrar, och att vi träffade min namnkopia Maria Erlandsson och K down under en gång i tiden! 

 

  

  

    

       

5 kommentarer

 1. Vilken härlig helg! 🙂

  1. Ja det var det verkligen! ❤

 2. mormor @ morfar · · Svara

  Låter verkligen som ni haft en härligt mysig helg! Precis som man vill att helgerna skall vara. Fantastiskt fina bilder på flickorna. Kram

 3. Katarina · · Svara

  Lycka är att bli bjuden och ha skojigt på kalas. När sonen fick sin första kalasinbjudan till en förskolekompis grät jag minsann en skvätt.

  1. Ja, visst är det underbart! Man känner sån tacksamhet och glädje! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: