En måndag när den börjar som bäst!

Hjälp vilken natt, hade nästan glömt hur det var! Först kunde jag inte sova, kanske för att jag sov hela eftermiddagen och sen drack kaffe när bokisarna var här. Efter ett par timmar vaknade den ena efter den andra och jag sprang mellan Mollys rum och Mimmis rum. Och Molly sprang efter mig. Och Mimmi berättade om maskarna som krälade i hennes säng. Till slut la jag mig i Mollys säng, men det märkte hon förstås för snart hade hon lämnat min säng och kommit och lagt sig bredvid mig i sin säng. Och sen vaknade Mimmi igen. Osv. Sist jag kollade på klockan var den över tre. Då börjar man bli lite stressad!

Vaknade innan klockan ringde av att vi ligger hopklistrade som två klistermärken. Ute vräker det ner snöblandat regn. Bilen ska lämnas in eftersom den krockade med en stolpe. Molly ville inte klä på sig. Mimmi kunde man inte väcka. Sen när alla var uppe och färdiga tog det en himla tid att få på alla galonkläder över de vanliga vinterkläderna, då skar jag mig på något och råkade torka av mig på min nya vita t-shirt som jag inte hann byta. Mimmi letade fram plåster och fick leka doktor innan vi promenera till förskolan och väl där inse att de är ju inne idag eftersom det regnar snöbollar. Då var det bara att försöka få av allting igen. Då är jag ju sen till jobbet så jag får småspringa för att inte missa ännu en t-bana. När jag sen kliver på är det helt fullt så det finns inga platser! Just ja och så var det måndag på det! 

Men! Det finns inga sånna här bagateller att fundera så mycket över, jag bara skrattade åt alltihop! Det var ju ett under att vi fixade det och det är ju det som räknas. 

Glad vecka!

En kommentar

  1. En härligt intensiv måndagsmorgon! Skönt att du kunde skratta åt det hela – det bådar gott för veckan. Kram på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: