Våren tog en paus 

Våren tog en paus och jag fick lov att bli sams med snön igen. Det var isande kallt ute på Gålö när Molly red. Men det var vackra snöflingor som dansade ner från himlen under den starka lampan vid stallet. Molly fixade ridningen, men pratade ingenting och borstade inte så mycket… Känns mer och mer att hon behöver byta ner sig några våningar och hoppa in i nybörjaregruppen. Jag känner mig inte bekväm när jag vet att det inte funkar så bra. Men jag blev glatt överraskad att hon numera rider med sadel, det är ett framsteg och det är ju dem jag ska räkna! 

Vilken helg! Fullspäckat schema! Fredagsmys med mormor och morfar som stannade till frukost. Sen kom Madde och Mollys kompis Marimar med sin assistent. Molly har inte lekt med någon kompis på säkert ett år, så det var jätteroligt att vi till slut fick ihop det. De började genast skratta och busa och leka. 

Vi åkte och träffade kompisar och fikade på söder! Jättemysigt! Sen hem och byta av assistenten och hämta K vid tåget och sen kom familjen HOPE på middag! Helkväll med lek och stoj och mys! 

Mimmi är jätteglad att K är här så hon leker och busar med henne så mycket hon hinner! 

Idag blev det en iskall promenad til lekparken och sen slumrade jag på soffan tills Bokisgruppen kom och knackade på! Yrvaken fick jag fram soppa och nybakt bröd och så pratade vi böcker och sjukdomar i ett par timmar medan resten av familjen hängde hos HOPE och käkade pizza. 

Nu söndagsfilm och te och mer vila i soffan. 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: