Olika är bäst

Blir så glad att se att så många rockar sockorna idag. Att så många står upp för att vi alla ska få vara så olika som vi är. Att vi alla är olika och lika unika och värdefulla och viktiga. Att alla ska få finnas och ha samma värde. Alla. Människor. Vilka vi än är. Var vi än kommer från. Hur vi än ser ut. Vad vi än kan. Vad vi än inte kan. Alla människor. Lika olika. Olika är bäst. 

Molly protesterade högljutt när hon såg oss ta på oss olika strumpor. Det värkte nog i hennes system. Efter ett tag frågade jag om hon också ville rocka sockorna och till slut gick hon med på att ha en strumpa med prickar och en utan! Jag är så imponerad, för det strider mot alla hennes regler om hur hennes värld ska se ut. Bra jobbat att bryta mönster och pröva vingarna. 

Och så traskade hon iväg till stallet. Undrade lite hur det skulle gå idag eftersom det inte gick så bra sist. Passade på att åka ut till havet och hängde lite, bara vi, havet och jag, det snöade och var kallt, vackert och så tyst att man nästan hörde snöflingorna när de landade på klipporna. 

Glad fredag!

 

    

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: