Hennes enda väg är framåt och det är bara att hänga med

Det var så tomt där hemma så att det nästan ekade. Tur att jag hade Mimmi att gosa med i soffan. Vi fixade nya flätor och pratade oss igenom två Pippifilmer under tiden då Mimmi frågar om precis varenda grej som händer och det var ett superbra sätt för att få göra flätorna. Fråga och svara och prata om allt galet som Pippi gör. Sen mös vi i soffan resten av kvällen och kollade på ännu mera film. Jag har sagt det tidigare och säger det igen, skillnaden mellan att ha ett barn som pratar och ett som inte gör det avgrundsdjup, det är så fantastiskt att få höra allt som Mimmi säger tänker och frågar om. Kan knappt fatta att det är så här det är, att ha ett barn som pratar, spontant och mycket och utan stopp. Hennes enda väg är framåt och det är bara att hänga med!

IMG_3368

IMG_3369

3 kommentarer

  1. mormor & morfar · · Svara

    Heja Mimmi!

  2. Det som jag själv allra mest längtar efter. Vad jag inte skulle ge för ett ”varför” som från alla andra 3,5 åringar. Förstår att du njuter. Vi får ännu se, kanske kan det komma för oss.

    1. Jag förstår precis. Kände precis så under alla år. Det blev jag som var den som sa ”varför”, inte 3åringen, inte 5åringen, inte 10åringen. Det blev ett annat språk helt enkelt. Annorlunda, men lika bra. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: