En fantastisk söndag

Träffade Å som vi inte träffat på länge. Mycket som hänt senaste åren. Vi sågs i strålande sol och massa vind på Nytorget och Mimmi och Molly sprang varv på varv medan vi drack kaffe och kisade i solen och hann prata ikapp. Sen tog vi en promenad genom söder och hittade ett hundvändligt ställe där vi åt lunch och hann med några rejäla gapskratt som hade en del med ålder att göra! Efter det åkte vi vidare och kollade på en designutställning och träffade Mickes kompis J och köpte en ny tavla till Mollys rum. Och så vidare till Ikea och köpte en ram till nya tavlan! Allt gick så bra med Molly (och Mimmi så klart) det var bara vid ett tillfälle som det låste sig, då rev vi ner målarstafflit på utställningen och Molly kunde inte gå ner för trappan, men det löste sig ganska bra efter att vi pratat och väntat och tagit det lite lugnt ett tag. Det har varit mycket för Molly i helgen, så det är inte så konstigt att det låste sig.

Sen släppte de av mig vid Skogkyrkogården och jag gick ett varv i bitande blåst och väntade på E, för vi skulle på Bokismiddag. Så himla mysigt med god tomatsoppa och nybakat bröd! Så kul och inspirerande! Det enda jag inte hade hunnit med var att läsa boken vi skulle prata om. Men ibland får man inte ihop det. Men det blir ju bra iallafall! Nästa gång ska vi vara hos mig och jag ska verkligen försöka läsa ut boken vi har tills dess.

Nu var helgen slut för den här gången. Jag ser inte lika mycket fram emot nästa. Det är med ångest jag välkomnar den. Men nu är det måndag och ny vecka och nya tag och solen skiner och vi får lön på fredag!

IMG_3280 IMG_3281 IMG_3282 IMG_3283

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: