Avig Maria tänder tusen juleljus

Jag springer på tjejen från Rumänien i tunnelbanan på morgonen på väg till sin plats vid Rådmangatan med sin påse med täcken och varma sjalar. Hon får tjugan jag har i plånboken och själv går jag in i värmen hos frisören och fixar håret för 1500. Nånting är väldigt ojämnt här kan man säga.
Det får bli en #tbf, eftersom det är fredag och jag går på årets sista sparlåga! Det räcker väl förhoppningsvis hem i alla fall. Hem till stora tvätthögen och de tomma väskorna.
Så jag hoppar tillbaka till en dag på stranden när vi hängde med Halle Berry så att ögonen höll på att trilla ur huvudet på oss och på alla andra som råkade befinna sig på samma ställe. Molly och Halle fick kontakt och en glad Micke var förstås inte sen med att slänga sig i havet, medan mamarazzi satt kvar på stranden och gömde sig bakom kameran. Nu väntar vi med spänning på vem vi kommer dyka på nästa gång.
Nä nu ska det väl till lite julstämning och vem är inte julens juligaste om inte Ernst med sina klokheter: Vad spar vi tid för? Det är ju inte så att vi har en pott i slutet av livet där du kan få ut det du sparat under livet, som en klumpsumma på slutet. Därför kan man lugnt fortsätta göra sina egna julgranskulor, stoppa sin egen korv, och göra sina egna jultvålar. För till vad spar vi all tid?
hallemollynahle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: