Sincerely Maria 19,9 år

Jag behöver inte lägga pengar på att gå i terapi för att muntra upp mig det är bara att hänga på låset på systemet i Farsta. Ihop med de andra som är där först. De börjar kanske på A. Av ännu en outgrundlig anledning får jag visa leg. Igen. Inte benen, men körkortet. Make my day säger jag och får med mig både en flaska vin och världen bästa humör ut igen! Micke undrar om det var provsmakning på gång.

Mickes teori är att de använder det som en pickup-line, eller så tycker de tycker de synd om mig och vill bara muntra upp mig! Hur som helst, lite glatt humör i en systempåse är inte helt fel på vilket sätt det än kommer.  Och det är ju hur som helst kul att låtsas att man inte ens fyllt tjugo ännu!

Sen åkte vi till vår MEJ-trio i Linköping med Thåström som sjöng Fanfanfan på spotify så Molly började svära. Försökte oss på lite julstämning på Ekenäs slotts julmarknad, och det slutade med lera upp till knäa och ny frisyr med hårspraysregn! Sen blev det lekkallabalik och många och långa djupa diskussioner om samhället och alla i det, blandat med en och en annan situation där Molly faller. Och reser sig igen.

a

Sincerely Maria 19,9 år.

IMG_2414 IMG_2410 IMG_2406 IMG_2398

 

 

2 kommentarer

  1. Fick en gång höra av en som jobbade på systemet att det var allmänt så att personalen kollade leg på snygga killar/tjejer (som de fattade var över 20) bara för att se vad de hette och så, och för att ge dem en komplimang så klart😜 Så congrats’!

    1. Haha! Ja man får ta det som en komplimang!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: