Veckans första möte var på BUP. Igen.

När jag satt på ett hotellrum med en kompis och tankade kraft och drack rosa bubbel och gabflabbade åt pinsamma gamla tågluffarminnen ringde läkaren tillbaka och jag fick snabbt skölja ner det där rosa och hosta lite för att kunna svara. Och det visar sig att det räckte så klart inte att bara jag var där på BUP förra veckan och gick igenom vår historik för att få köpa lightvarianten av melantonin, utan de måste träffa barnet också.
Ok, först tänkte jag, varför i hela fridens dag stod inte det på kallelsen då, och sen tänkte jag att det var ju i och för sig bra att inte Molly var med och lyssnade på allt jag sa om henne… Så det var bara att boka in ett möte till. Och ta med Molly.
Snart får vi se hur det går med det. Måste bara tid över att hinna ta sig till ett apotek och beställa det hela. Bär lite emot att fylla på med melantonin. Så vi får se. Hur vi gör.
En glad tjej har vi iallafall.
Veckans andra möte gick till kuratorn. Och efter många om och men och månader har vi nog lagat det mesta. Det känns bra.  Hon säger alltid rätt saker vid rätt tillfälle och får en att se klart och tydligt på allt som hänt. Jag tar tillfället i akt att klappa oss på axeln. För herregud vad det ska hållas på med allt och allting. Det konstiga är bara att man ska behöva lägga tid på att lappa och laga sånt här som kommer utifrån när vår energi och kraft måste gå till helt andra saker. Galet. Men nu är det betongen lagad. Typ!

mollyhöst

En kommentar

  1. Jag är mer förvånad över att vi (och ni…) faktiskt klarar av alla möten, jobb, Autismcenter, alla egna tankar, alla motgångar, all självrannsakan, allt grubbel och oro och inte minst att möta alla andra som har ett liv som inte ser ut på det här sättet. Har ingen bra kurator så tur att jag kan kika in här hos dig och hämta kraft emellanåt. Glad att ni har lagat betongen :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: