Och så en mamma med pms och mardrömmar

Undrade lite om Mimmi gick tillbaka i hela anknytningsprocessen när vi spenderade en vecka med alla dessa nya människor. Vi glömmer lätt bort att hon bara är tre, och faktiskt egentligen bara 2. Med oss är hon bara två och vi glömmer så lätt. Att det är mycket för henne med. Att bara för att hon är lång, kan hon inte allt. Det glömmer alla som ser henne och är med henne, och det är så orättvist. och vi som dessutom alltid håller fokus på att det inte ska bli för mycket för Molly. Men vi märkte så tydligt att även Mimmi behövde lugn och ro och samla ihop och sortera sina nya intryck och det fanns inte direkt utrymme för det. Det finns det aldrig. Och till slut, efter en vecka och galet lekande, nya människor, nya intryck, nytt, nytt, nytt, trotsålder och alldeles för höga krav, ingen mat på det (förutom några pannkakor, gurka och oliver) och så en mamma med pms. Ingen bra kombo.

Så i natt drömde jag mardrömmar om att jag skulle lämna tillbaka Molly och Mimmi, jag vet inte vart, men jag ringde och ringde på ett nummer jag aldrig kom fram på, och skulle säga att det går bara inte. Jag kan inte lämna tillbaka dem. Vaknade alldeles kallsvettig med dunkande huvudvärk.

Och så till slut vaknar jag upp till ännu en bra dag där jag är så tacksam. För mina små.

Och nu behöver vi inte ha Sugermans Cause på repeat längre.

3 kommentarer

 1. Katarina · · Svara

  Vilken fin bild på dig och dina döttrar. Vi har samma här, när det varit mycket aktivitet, krav och nya intryck måste vi alltid ta det lugnt några dagar. Inte minst för att få i sonen något annat än pizza, pasta eller pommes frites. Igår körde vi full rulle. Idag hemmalek, film och fisk till middag.

  Hur kommer man med på autism-lägren förresten? Nästa år är vi förhoppningsvis redo att vara med. Längtar efter att hänga med andra vuxna och barn som förstår. Är det via AC eller någon förening man bör gå med i? Får fyra-femåringar också vara med eller är det ålders-indelat?

  Delar din kärlek till Rodriguez musik förresten. Nu ska dock jag gå och sätta lite instagram-filter på min tillvaro 🙂

  1. Jag hörde om lägret när Molly och jag var på ett helgläger i hösta, och sen när det kom ut i autismförbundets tidning så skyndade vi oss att anmäla oss på veckalägret! Marina och hennes familj var också snabba att anmäla sig, så de kom också med! Jättemysigt! Jag tror att det var för barn upp till 12 år! kram

  2. Ursäkta en nyfiken fråga, är din/er son adopterad? Vår är och vi har just börjat med utredning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: