Vår bästa tid är nu!

Svårt att vara romantisk (apropå bröllopsdag) när man måste trycka på stoppknappen precis hela tiden och släcka bränder överallt. Inklusive när vi själva sprutar eld. På allt och alla och överallt. Så de där stiffa bröllopsparen får stå där i givakt på hyllan, tills en soligare dag. Och bröllopsparet som tappade huvuden får lugnt vara utan huvuden ett tag. Tills vi orkar köpa Karlssons klister! Och det är semester. Behöver ta nya glada bilder med fina instafilter så att allt blir lite skimrande igen. Som havet.

Molly sjunger om sommar, sol, hav och vindar! Och det är ju som ljuv musik i mina öron (tills det går över i nåt annat). Nu när det är som bäst, juni, sommar, grönt och skönt. Måste bara påminna mig om det. Ungefär hela tiden! Molly passade också på att låna min telefon och ringde Micke och sjöng för honom också! 
 
Vår bästa tid är nu!
 
Iallafall igår. En hel kväll utan bråk! Kryss i taket och ett plus i himlen för det. Och kläderna letade sig in i en blocketgarderob (för mycket kläder eller för liten garderob, jag vet inte!) som blev kanon. Det var kanske lite synd att vi var så snabba med det ytliga fixet, för det ytliga fixet satt som en smäck och skulle ha suttit ännu bättre om vi inte bara hafsat och blafsat! Men det är så vi jobbar. Jag gillar snabbt. 
 
Nu är det bara att förbereda sig för den kallaste midsommar i mammaminne(!). Ingen midsommar kan ju väl slå den på Jysk förra året. Temperaturen ska iallafall sjunka till ungefär samma som under julhelgen. Så det är väl bara att plocka fram zebran (alltså yllekappan) i mig igen så jag slipper frysa när jag dansar groddansen. (Eller jag kanske hoppar den i år förresten)
 
Det går bra nu!
 
BildBildBildBildBild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: