BB, RB, MB

Vi fick BB, vi fick RB, Mimmi fick MB. Mammabesked.
De hade fixat med mitt hår, satt upp många små tofsar överallt. De hade satt på mig en rosa klänning och små rosa strumpor. Jag visste att nåt var på gång. Jag kände det i luften. Kanske var det i dag det skulle hända. Kanske var det idag jag skulle få min mamma.
Plötsligt stod hon bara där, med tårar i ögonen som om hon sett en ängel. (och det hade hon ju!) Med min pappa i släptåg och med min syster som tittade fram där bakom och log mot mig, hon hade sin docka med sig. De såg snälla ut. Och glada. De var nog glada att se mig. Jag hade inte riktigt fattat att det var min tur. Det hade kommit och gått så många vuxna här i huset, att jag hade nästan gett upp hoppet. Jag hade klängt mig fast vid den ena efter den andra. Ifall att det var den vuxne som skulle bli min. Men så många gånger insåg jag att det inte var det. Jag var själv.
Men så idag stod hon där. Hon som skulle bli min mamma. Hon tog min hand, pratade med mig och tittade i boken jag lekte med. Jag satt i hennes famn och hon kramade om mig. Jag förstod ingenting vad hon sa. Men jag kände att det var nåt bra. Och jag tänkte att nu måste det vara min tur. Nu var det min mamma som kommit. Nu var min familj här. Det kändes i luften.
Kär. Lek.
Sen fick jag följa med dem. Och jag blev ett med fyra m. /Mimmi
Bild

6 kommentarer

  1. Många känslor som far genom kroppen när man ser det där rummet. Tänk att de har bott i det rummet alla våra fina flickor.❤️

  2. Det var inte så smart att läsa der här inlägget mellan mascaralagren en morgon på väg till jobbet. Tog tid att böla, tvätta av första omgången make-up och börja om. 😉

  3. mormor&morfar · · Svara

    En fantastiskt fin berättelse om Mimmis första möte med sin nya familj. Den väcker starka känslor hos oss.
    KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: