Jag idag

Värmeböljan över vår Sverigesemester har hållt i sig. Och ännu känner jag mig mycket nöjd över de 37 000 kronor som tryggt sitter kvar på mitt snåla konto på Nordea och inte är brända på en allinclusive i Turkiet. I alla fall just denna sommar, just dessa veckor. (Ska bränna dem nästa sommar, det vill jag lova)

Varje dag tänker vi att det är den sista. Och hittills har vi varje fortsatt att fylla frysen med värme. Och bastat efter långa dagen i solen, bara för att hålla kvar den underbara värmen så länge det vara går.

Det blev ännu en dag på stranden idag. Den där stranden där vi fortfarande är de enda som lägger våra handdukar på sanden, nära vattnet. Inte en endaste själ verkar våga lägga ner sina blöta där. Men gräsmattan ovanför oss är ganska fullpackad. Av dalmasar. Hör vi.

Ensam i en sjö i Dalarna med Dan Anderssons mörka skogar i horisonten simmar Molly. Där ute hör vi henne prata högt och ljudligt, ensam och själv kommer hon till liv. Och hennes ord och skratt ekar över sjön och vaggar Mimmi som sover sött i vagnen till ljudet av Mollys plaskande. 

Och själv sitter jag helt förstummad och förundrad över hur allt kunnat bli så bra. Hur allt kunde lösa sig. Alla knutar vi jobbade så hårt med är uppknutna, mysteriet är löst. Vi har koll. Vi är varma. Vi äter glass på en strand med våra barn. Molly pratar och simmar i vattnet, utan puffar. Det enda jag inte kan klura ut är vilket filter jag ska ta till bilden jag tog på instagram. Vilket underbart lyxproblem! Det är underbart att ha lyxproblem! Trodde inte de existerade för oss! Men just nu gör de det! 

Det och vilka kläder jag ska ha på mig! En dag som denna. Lyxproblem. I love it!

Idag blev det linne från barnavdelningen på HM. Och ett halsband från Ur och Penn på rea. Hur kunde livet bli så enkelt som det varit idag?

BildBildBild

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: