SMHI

Min nya app SMHI har blivit min bästa vän och följeslagare under dessa fantastiska dagar i sommarsverige. SMHI har fortsatt att leverera på hög nivå och med höga temperaturer som är precis i min smak. Vi måste ha prickat in den bästa tiden och det bästa året att hålla oss inom våra svenska gränser.

Från en sjö i Dalarna till Brio i Osby. Och en massa reashopping på KappAhl i Hässleholm. Hade vi bosatt oss i Hässleholm hade vi nog varit the talk of the town. Med resväskorna fullpackade med halva priset spenderade vi några underbara dagar hos farmor, kunde inte riktigt slita oss därifrån. Det ena idylliska efter det andra. Bilderna vår utgöra bevisen för vår turné.

Jag har njutit av solen, de tunga molnen, vinden, det fina trähuset på höjden med Hässleholms sjö i kikaren och gratiskaffet vi fick, av barnen som lekt och lekt medan jag hunnit få i mig ett glas vin och några oliver. Molly och jag har gjort några yogasträckningar i den guldfärgade vasskanten, hälsat på en jättekanin och firat vår ettårsdag.

BildBildBildBildBildBildBildBild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: