Shit nu ska hon bajsa

Skit nu ska hon bajsa. Jag har precis fått på hennes Mollys Hello Kitty-baddräkt. Mimmi står vid strandkanten, nyvaken med rosa puffar på armarna. I en rasande fart till ljudet av höga protester byter jag baddräkt mot blöja och är ganska nöjd med min snabba insats. Mimmi gräver vidare i sanden, och det gör Molly med, det är första gången Molly grävt i sanden.

Jag går de två metrarna till vårt lakan som markerar var familjen Lanner har sitt revir. Vi drack nyss kaffe och jag råkade spilla ut den ena på Mickes fot, och resten bildade formen av Afrika. Jag tänker att jag passar på och tar mig en kopp till där på Afrikas fot. Den spiller jag också ut, och nu växer det fram ännu en kontinent på lakanet. Då ser jag bajskorven. Mimmi var visst klar på rekordtid hon med. Jag trollar diskret bort den och alla flugor som tagit plats på vårt kaffekontinent och sen går jag ner och byter blöjan mot baddräkten!

Och så fortsätter jag att studera de badande familjerna. En pappa sätter ner sitt barn på sanden och tittar åt ett annat håll. Mamman kommer springandes när lille pojken är på väg åt fel håll medan pappan fortfarande tittar åt ett annat håll. Och så ropar hon till pappan: Du kan ju inte sätta ner honom i sanden och tro att han stannar där.

Nä, det är helt rätt. Precis så är det. Huvudet på spiken. Molly och jag gör 20 benböj varje morgon men inte behöver jag göra några benböj inte, jag böjer benen hundratals gånger varje dag! Och rusar efter ett och annat barn som går åt fel håll, fel håll i mina ögon, inte i Mimmis eller Mollys! Jag studsar upp och ner som en jojo, upp på stolen, ner under bordet, kryper längst gräset och letar pärlor, springer efter trasor, torkar upp vatten, hämtar vatten, hämtar dockan, byter på dockan, rusar till tunnan med skräpet, plockar bort bajset i påsen under isklampen i frysväskan (jo, det var dit jag osynligt trollade bort den) och lyfter mig svettig i den redan varma semesterdagen!

Love it. För det mesta. 

BildBildBild

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: