Semester

Det är alltid kallast innan solen går i moln och varmast innan den kommer fram igen.

I år är det första gången nånsin i vår historia som vi inte har en plan, inte har bokat en utlandsresa, första gången som vi är på hemmaplan, i Sverige. Semesterveckorna kom så fort i år, och ingen tid har funnits att hinna tänka igenom vad vi vill göra, och inte heller har föräldrapenningen gett några extra stora guldpengar i spargrisen. Så, vi får se hur veckorna utvecklar sig.

Det började iallafall bra! Packade 14 enheter (väskor inkl vagn och en ryggsäck att bära Mimmi i) och packade bilen utan ett orosmoln på himlen, alla var med, alla funkade, inga skrik, ingen gråt, ingen mamma som låg utslagen på soffan!

Vi körde på för att hinna till favvoloppisen innan de stängde. Vi hann spendera 20 minuter där och eftersom våra barn får allt de pekar på så plockades vagnen full med leksaker, vaser, en broderad kudde, pezfigurer, solglasögon, en stor Hacke hackspett, pippi långstrump, en apa och den finaste badring jag har sett. Mot semester och sommar! När vi sen kom fram och radade upp allting ute på gården så hittade Mimmi genast några intressanta stenar och en kapsyl och började leka med, medan Molly vankade av och an.

Jag fick en klocka på samma second hand, så fin så jag vill inte ta av mig den. De fick låsa upp glasskåpet för att ta ut den. Vi testade att dra upp den kl 19.20. Den stannade där och jag har känt sen dess att jag ville stanna där, kl 19.20, den 6 juli 2013.

BildBildBildBildBild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: