Kristallbarn

Det här texten beskriver Molly så bra. När jag hittade den för ett par år sen var det många pusselbitar som föll på plats. 

Den nyaste våg av stjärnfödda barn som föds här på Jorden är Crystal children, Kristallbarn på svenska. Dessa barn har omtalats som den ”nya rasen” av människor. De är mycket mer medvetna är oss andra. Det första människor lägger märke till hos dessa Kristallbarn är deras stora ögon. Blicken är penetrerande och döljer en omfattande vishet. Deras hypnotiserande blick låser fast dig och du inser att hela ditt innersta ligger naket för dem att se och rannsaka. Merparten av våra Kristallbarn är troligtvis födda av Indigos. Anledningen till att barnen heter just Kristallbarn har att göra med deras höga vibration och inte med deras aurafärg. Deras aura är vit och klar. Kanske kommer det senare att visa sig att deras Kronchakra är dominant. 

Vi kommer att få se en dramatisk ökning av autistiska barn. Men dessa är egentligen våra Kristallbarn (eller konstnärliga Indigos) som är så känsliga, så sårbara för världen runt omkring dem, att de vänder sig inåt och bryter kontakten så gott dom kan, till och med från människorna i deras omgivning. De försöker på bästa sätt överleva i en värld där de inte alls passar in ännu. Dessa barn har omtalats som den ”nya rasen” av människor. De är mycket mer medvetna är oss andra. Det första människor lägger märke till hos dessa Kristallbarn är deras stora ögon. 

 

Här följer några olika symptom på hur Kristallbarn kan bete sig:

De är extremt känsliga mot allt i deras omgivning – ljud, färger, negativa känslor hos andra, lukter, mat, kemikalier, förorening, ”känslan” hos kläder, våld och smärta hos andra, kollektivt medvetande, elektromagnetiska frekvenser, solljus. De är så känsliga att de är mycket sårbara men även mycket kraftfulla på grund av sin sårbarhet.

De måste vara för sig själva, de klarar inte av att vara i grupper eftersom få förstår deras behov av ensamhet, balans, tystnad och föryngring.

De måste även ha daglig kontakt med naturen och elementen. Moder Natur hjälper dem att balansera och göra sig av med alla disharmoniska energier som påverkar dem så starkt! Kristallbarnen kan inte alls förstå människans grymhet mot varandra som krig, girighet osv. De kan känna sig alldeles överväldigade av all negativitet och ondska hos oss på Jorden. Därför kan de dra sig tillbaka och bryta med omgivningen just för att samhället och världen är för intensiv för dom och för att det inte riktigt kan handskas med omfattningen av andras lidande.

Även om de ofta är tystlåtna så finner sig människor runtom dragna till deras magnetiska utstrålning. Kristallbarnen kommer finna djupa och bestående förhållanden med människor som erbjuder ovillkorlig kärlek eftersom det är den enda sortens verklig kärlek för dem!

När ett Kristallbarn ser på dig, kan du känna hur de ser in i din själ.

Under uppväxten behöver de väldigt lite ”traditionell” barnuppfostran eftersom de är vänliga, visa och kommer kunna tala om för dig vad de behöver, vad som är bra eller dåligt för dem.

 

De undviker helst stora folksamlingar och gallerior eftersom det är för många olika energier, det blir kaos.

De har en stor kärlek för barn och djur. De har en anmärkningsvärd begivenhet för att kommunicera med alla slags varelser.

Vatten är väldigt välgörande när det gäller att rena och lugna dem. Bad, duschar, vattenfall, fontäner, att leka i vatten och sand. Även när det gäller att dricka föredrar de färskt, rent vatten och färsk ekologiskt odlad mat.

De kräver sköna och bekväma kläder med naturliga material och färger.

Innan födseln har de ofta haft en kommunikation med sina föräldrar. De uppger ofta sitt riktiga namn.

Mirakler och magiska inträffanden kan ofta hända runt dem – pengar, djur som kommer till dem, bebisar ler mot dem, healing inträffar naturligt.

De är extremt empatiska. Så empatiska att de vet hur en främling på gatan känner sig och känner med denne.

De är rädda för intimitet eftersom de så lätt känner sig utnyttjade och inte respekterade. De vill hellre vara ensamma än att få sin privata sfär inkräktad på. De drar sig för att ha romantiska förhållanden eftersom de är rädda att såra partnern ifall förhållandet tar slut.

Det finns något oskyldigt, ofalskt med Kristallbarn. De har en renhet eftersom de saknar Ego.

De kan behöva hjälp att grunda sig och sin energi med fysisk aktivitet, naturen, sport, kampsport, yoga eller dans.

Kan verka återhållssamma med känslor av rädsla av att de förstärks och de i så fall förlorar kontrollen. Därför kan de verka opassionerade och känslokalla.

De kan känna sig ansvariga när någon dör, skadas eller bråkar.

Kan ha, och har troligtvis haft perioder av djup depression.

De reagerar bra på kroppsligt arbete, massage. Massage av kroppen samt kronchakrat är mycket viktigt för deras välbefinnande och för att de skall känna sig hälsosamma och vara fria från smärta.

De är skarptänkta, intelligenta med en instinktiv förståelse för de andliga lagarna, hur universum verkar och hur allt hänger ihop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: