Renovering

I natt sov inte Mimmi och jag så mycket. Vi var vakna från ungefär kl två och sista gången jag kollade på klockan och fick lite panik var 5.20. 40 minuter innan Micke och Molly går upp. Innan två hade jag även hunnit vara med Molly på toaletten, lagt mig i hennes säng och sen gått tillbaka till min. Sen från 5.20 så sov visserligen Mimmi, med 15 sekunders intervaller av andningupphåll sätter hon sig upp och chockad undrar var luften tog vägen och så håller det på…

Tills jag hör ett vibersamtal i min telefon långt bort i fjärran, då vaknar vi till och inser att vi försovit oss, då vi bestämt träff med min kompis T och hennes son D i Tyresö. Så det blev att snabbt samla ihop sig och plocka ihop nattens trötta ansikte och kropp och åka iväg!

Men det var det värt! Så klart!

Och vi hade en väldans intressant diskussion och vår renovering. Alltså vår egen kroppsliga renovering. Jag behöver en totalrenovering, från topp till tå, färga håret, bleka tänderna, färga kinderna, fylla på den ekande tomma garderoben, (som egentligen är proppfull, men det finns inte ett plagg som funkar). Och så vidare. En helrenovering.

När jag kom hem tänkte jag att jag måste öva mig att sminka min lite. Behöver kunna lite tills på torsdag nästa vecka. Det gick inte så bra. Det såg ut som jag hade två stora lila blåtiror runt ögonen, så jag suddade lite… När Micke kommer hem: ”Har du gråtit?” Jag: ”Nej, jag har sminkat mig…”

Kan man få en totalrenovering tack…

Bild

En kommentar

  1. Fina Maria, du behöver ingen renovering.
    Men lite ompyssling på ett spa kanske…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: