Det gamla året

Det var med lite vemod som vi ringde ut det gamla året. Det var ett sånt fantastiskt händelserikt år, allt bara hände, allt vi kämpat för föll på plats, alla intryck, allt vi gick igenom, både innan, under och efter vår sommar i Nigeria. Ett overkligt år.

Det avslutades med våra fina Nigeriavänner, med så mycket att gå igenom och prata om, att ventilera, både det vi var med om I landet och allt som hänt sen dess, allt med våra nya barn, hur det går och vad som går och hur allt runt omkring fungerar och allt vi är rädda för vad gäller våra barn, och all glädje vi känt och känner för våra barn. Och så mellan raderna fick vi i oss på både hummer och champagne och tiramiso och en massa annat gott.

Mimmi somnade helt utmattad långt innan 12-slaget och Ellen likaså. Molly somnade på soffan, och när klockan började ringa vaknade hon till ett ögonblick och hann med ett sista toabesök innan året var slut. Sen somnade hon igen medan fyrverkerierna smattrade och vi smuttade på champagnen och fortsatte reflektera över det gågna och det som komma skall. Vår resa har ju bara börjat. 

BildBildBildBildBildBildBildBildBild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: