Singing in the rain eller vad har man på sig i lekparken?

Förra inläggets frågor är ungefär lika viktiga som gummistövlar när det regnar.

Mimmi och jag är inte helt rätt klädda när vi är ute och promenerar i regnet. Jag älskar att promenera i höstregnet, men jag insåg att benvita finstickade tights med knappar längst ner och uggskopior på en snart 16månaders liten tjej kanske inte är det rätta i vårt kära höstiga klimat. Har aldrig riktigt passat in i en lekpark med all praktiskt utrustning man kan tänkas behöva för att kunna röra sig fullt ut. Måste ändra på det, det inser jag. Men det har ju funkat så bra med Mollys skinnjackor och Mimmis benvita stickade tröjor. (nåja, kanske inte helt rätt, men så snyggt, jag vet, jag är ytligt också) Har liksom inte fattat varför det inte kan finnas ”snygga” lekplatskläder, i Spanienland behöver man inte ha praktiska lekplatskläder. Tills det finns snygga sådana får vi använda det vi har, uggskopiorna och de inte så pratiska, men väldigt söta conversen och alla skrattar gott när Mimmi rusar till närmasta vattenpöl och tar sitt ett dopp.

Vi har gjort många många försök genom åren och utrustat oss med Didrikssonkläder, ja, nästan bytt namn till Didriksson faktiskt, men inte har det hjälpt. Nu när det regnade senast hade jag redan innan bestämt mig för att promenera till och från Bandhagen, det får regna hur mycket det vill, (det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder är ju min hemliga filosofi), så Mimmi fick låna min gamla avdankade regnkappa (från Didriksson, finns snart på Blocket till vrakpris) som jag la över benen på henne… Hon blev ganska blöt ändå…. och själv hade jag faktiskt en regnkappa som iallafall går till lite över knäna, men nedre delen av benen är ju dyblöta och dom vita conversen var inte vita längre efter den promenaden. Jag efterlyser regnbyxstights och en lååång regnkappa som går ner under knäna. 

Apropå det, så väntar jag med spänning på nästa Didrikssonleverans, borde komma nu i mitten av oktober.

Med regnet i åtanken inhandlades nya fina svarta gummistövlar som är sköna att gå i, så snart finns två par gamla gummistövlar till vrakpris på Blocket, plus en Didriksson-regnkappa på Blocket.

Och när vi ändå är på det, så efterlyser jag plasttallrikar och barnbestick i benvitt och svart, jag älskar färg, är galen i färg, men jag älskar också neutrala färger på barngrejer. Var kan man hitta det? 

De benvita finstickade tightsen passade bättre i solskenet än i regnet:

Bild

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: