Barnen igen

Idag träffade en mamma och pappa från Holland sin son S. Det är nåt helt underligt magiskt som händer när föräldrarna får sitt barn och barnet får sina föräldrar. Det är som magi i luften och på något vis är det som att de smälter ihop en smula och blir till ett. Vi råkade vara där när de precis hade träffats och man blir alldeles tårögd… Och även idag slogs vi av att S hade sin pappas kroppsspråk och sin mammas drag. Vi är helt förundrade över detta och det som händer i rummet när barn och föräldrar möts är nåt alldeles speciellt. Nu, efter fyra veckor, kan jag nästan påstå att det faktiskt påminner om när man föder barn. Det kunde jag definitivt inte förut.

Jag kan börja se att det varit bra att ha den här tiden och den som återstår (bara den inte blir alltför lång) för nu har vi haft mycket tid tillsammans med Mimmi och hon har börjat växa ihop med oss och vi med henne. De första veckorna var det sådan press på oss och själv hade jag dåligt samvete och var nästan besviken över att de omedelbara moderkänslorna jag hade när Molly föddes inte infann sig. Men de har definitivt växt och liknar dem jag känner igen från Molly. Jag kan dock känna en stor sorg över att ha missat hennes första år, det kommer vi aldrig att få. Men det året är sparat åt hennes biologiska mamma, det är hennes och ingen annans och vi är för evigt tacksamma över att hon gav Mimmi liv. Jag orkar inte tänka tanken på hur hon kommer att känna för resten av sitt liv…

Hur som helst så är det precis som det står i boken Stora Bebisbytet, att alla har vi haft mest tur av alla som fått det bästa barnet!

Dagen avslutades med lite lekande med de andra barnen och ganska mycket gallskrik innan Mimmi somnade…

BildBildBildBildBildBildBild

En kommentar

  1. Kan inte sägas nog många gånger: tusen tack för att ni delar med er av denna otroliga upplevelse! Tack vare denna blogg får man ju en uppfattning om vilken bergodalbana ni svävar i. Jag längtar efter er, märkligt nog efter Mimmi också fast jag inte träffat henne. Tror nog att vi kommer att komma riktigt bra överrens. 🙂 De största och varmaste kramarna till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: