När vi trodde att det var som värst…

så blev det ännu värre. Idag var en outhärdlig dag. Molly hade hög feber, och vi skulle byta stad. Inpackade i en liten minibuss, med åtta resväskor, tre barn, sex vuxna. Inga bilbälten som vanligt. Men ok, det kan man ju ta, allt det där. Vägarna är helt trasiga, så man flyger lite runt runt i bilen. Molly är varm som en vattenkokare och äter och dricker ingenting. Vi stannar vid ett vattenfall. Traskar dit, fotar, traskar tillbaka. Det finns inga tillfällen att äta mat. Vi försöker bara få i barnen mat. Inga tillfällen att gå på toa. Ingenting. Vidare i minibussen, Molly är jättelåg och kräks ner sina kläder. Inget att göra, bara åka vidare. Hotellet vi skulle till hade inga rum. Nästa stad, humöret på topp med tomma magar och utan energi och inget slut i sikte, får vi rum, två kuddar på fyra personer, ett underlakan. Ingenstans att ta vägen. Galler för fönstren och med ljuden från gatan kunde det lika gärna vara utan väggar. 

 

Fredagsmyset blev en nedspydd säng, och vi fick på en nåder ett nytt laken, det sista dom hade, så spy inte ner nåt mer. Nej tack, vi ska försöka. En halv tonfiskburk, delade på en treo i utspätt kaffevatten och några kakor. Härligt.

 

Ingen bra dag. Vidrig dag. 

Bild

 

 

 

 

6 kommentarer

  1. Stackars, stackars er! Hoppas Molly blir frisk fort och att resan blir bra igen. Stor kram!

  2. Lillasyster · · Svara

    Bara kör nu! Tänk som en triatlet, hur fan de nu tänker, och bara kör, men kanske bäst i apatisk anda efter vad jag kan tolka… Ni kan!!!!!

  3. Vet inte hur jag ska formulera mig, alla ord låter så tama i förhållande till vad ni upplever. Men hoppas verkligen att det vänder, att Molly mår bättre osv. Tänker på er! Många, många kramar.

  4. Kämpa på vännen! Det blir snart bättre. Många kramar Å.

  5. Margareta Ljungdahl · · Svara

    Kära MMMM-familjen. Vi följer Er på Er blogg och tycker det är så roligt att Ni nu är 4 st med Er lilla söta Mimmi. Tänkt så duktig Molly har varit. Man kan ju tycka att Ni nu skulle kunna få åka hem och i lugn och ro börja Ert nya liv som 4 M. Hoppas Er jobbiga resa snart är över. Vi tänkter på Er varje dag. Massor av kramar Maggie och CG. Ps. Hoppas jag klarar av att skicka det här. Ds

  6. oj vilken dag. det är som om vi vore där med minnen från ofunktionella dagar i varma breddgrader där det man behöver aldrig finns. lyckan går med er. håll modet uppe mina vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: