Längtar

Det är så mycket tid varje dag, som vi försöker fylla på det sätt som går. Hänga på rummet, titta på dokusåpor när Mimmi sover, Molly tittar på film, vi vilar, sen tid i lekparken, sen till rummet, sen till maten. Sen vänta på maten, idag i en och en halv timme, så pass att vi orkade inte stanna kvar, utan de fick komma och lämna den på rummet. All väntan gör en nästan apatisk, ju mindre man har att göra, desto mindre orkar man göra. Det är pressande att inte kunna röra sig nånstans, alltid hoppas att man gör rätt, alla ögon på oss hela tiden och ingenstans att ta vägen. Man kvävs nästan lite.

Så vi tänker på alla kläder vi ska shoppa till Mimmi, i färgskalan vitt, beige och svart, och det måste vara så att det funkar med hennes lilla specialla navelbråckmage. Har redan kollat in det på HM, Lindex och andra ställen på nätet, nåt måste man ju drömma om och roa sig med! Och så tänker vi och planerar för allt som Molly ska göra när hon kommer hem till sina saker. Hon längtar också.

Men vi börjar med att packa våra fyra resväskor och i morgon fredag åker vi till en annan stad, miljöombyte förnöjer, och fortsätter vänta där.

Gonatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: